​EU- Vores hjemmemarked

Spedition Christensen A/S blev etableret i 1978 og beskæftiger idag 30 professionelle medarbejdere, som foruden store faglige kvaliteter, alle lever op til vores mål om fleksibel og personlig betjening af alle firmaets kunder.

Vi disponerer over 50 trækkere – delvis egne og delvis indlejede – samt 55 egne trailere - med GPS og "Satelite Tracking system" og alle trailere er fuldt udstyret med materiel til optimal sikring af godset.

Vi tilbyder totalløsninger inden for godstransport og spedition, med oplagring, distribution og skånsom behandling af godset. Vores specialer er transport af møbler, tæpper og industrigods til og fra Frankrig, Tyskland og Benelux-landene, hvor vi har lokale samarbejdspartnere.

I øvrigt beskæftiger firmaet sig med dør/dør transporter til og fra samtlige destinationer i hele verden, med hovedvægten på Europa.

Vort speciale er transportopgaver til og fra Frankrig – hvor vi kender virksomhedskulturen. Vi taler sproget og vi ved at advisering og forudgående aftale om ”rendez-vous” er nødvendig for at transport og levering kan forløbe gnidningsløst.

Det er ikke noget vi har læst os til. Det er noget vi ved, fordi vi dagligt gennem 40 år har arbejdet med transport til og fra Frankrig. Dette er noget vi dagligt har gavn af, når vi løser transportopgaver for vores kunder.

Denne ekspertise har vi videreført til også at omfatte vore øvrige markeder.

Hos os er kunden altid i fokus

Få et tilbud​

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Spedition Christensen A/S tilbyder totalløsninger inden for godstransport og spedition, med oplagring, distribution og skånsom behandling af godset. 

Kontaktoplysninger

SPEDITION CHRISTENSEN A/S

INTERNATIONAL TRANSPORT

Plantagevej 1, 6330 Padborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 7467 2727

E-mail: ​mail@speditionchristensen.dk

Få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt